Musekontroll

Bli kvitt mus i veggene og reduser skader på hjemmet ditt ved å vite hvordan.

En mus er søt. Musene i hjemmet ditt kan forårsake mye skade, spesielt hvis de kommer inn i veggene dine. Under et museangrep kan en enkelt hunn føde 5-10 kull per år som inneholder 3 til 12 babyer. Det er betydelige strukturelle skader forårsaket av mus som tygger på bygningskonstruksjoner, møbler og til og med elektriske ledninger. Dessuten kan de bære lus, lopper eller flått inn i huset ditt, samt forurense maten din.

Deretter skal vi se på noen vanlige spørsmål om museproblemer hjemme, samt måter å få mus ut av veggene og hindre dem i å komme tilbake. Kontakt et erfarent skadedyrfirma umiddelbart for umiddelbar hjelp:

Mus i mitt hjem: Hvordan kommer de dit?

En infestasjon av mus betyr ikke nødvendigvis et skittent eller nedslitt hjem. Når temperaturene ute synker, leter mus etter mat, ly og varme i enhver bygning. Gnagere kan komme inn i et hjem gjennom sprekker i et fundament, hull i ytterkledning og hull rundt vinduer og dører.
Kan mus klatre på vegger?

Faktisk kan både rotter og mus stige vertikale overflater rett opp hvis teksturen er grov nok. I tillegg kan de hoppe opp til 18 tommer og skli gjennom svært små sprekker og hull.
Hvis jeg har mus i veggene, hvordan vet jeg om de er der?

Du vil vanligvis finne mus i krypkjeller, luftkanaler og vegghuler i hjemmet ditt fordi de foretrekker mørke, ubebodde områder. I tillegg forblir de vanligvis skjult i dagslys, så det kan hende du ikke en gang ser en mus før du allerede har fått et angrep. Museproblemer kan vise noen av disse tegnene.

En raslende eller skrapelyd kan høres i veggene eller under gulvbordene
Hull i pappesker, gammelt stoff eller matbeholdere
Små, mørke frø som ligner avføring
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Bygg reir laget av myke, strimlede materialer under skap, bak hvitevarer, i kjellere og i andre sjeldent brukte områder i hjemmet ditt.
field mice
Fotspor på støvete gulv

Skiltene kan finnes overalt hvor maten er lagret, samt langs gulvplankene i kjellere, kjellere, lofter, krypkjeller og andre områder som er ute av veien.
Musekontroll i vegger

Det er lett å bli kvitt mus i vegger hvis du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

For å fange gnagere, holder musefellene fortsatt svai. Som et alternativ til gift-agnfeller, velg snapfeller som dreper mus umiddelbart. Det siste du ønsker er mus som dør og råtner i veggene dine. Sett peanøttsmør-agnfeller på vegger der du mistenker at mus er til stede. Hvis mus fortsetter å unngå feller ute i det fri, bor du et lite hull i gipsveggen noen centimeter fra bakken og plasserer en felle der.
Ring en utrydder

Før du snakker med en skadedyrbekjemper om museproblemet ditt, bør du ikke bore mer enn ett hull. Du kan stole på at disse selskapene fjerner mus fra veggene dine mens de gjør så lite skade som mulig. I tillegg til å lokalisere og sikre inngangspunkter, kan de også hjelpe til med å forhindre nye angrep.