pexels erik karits 14506596

Meget godt middel som virker mot borebiller

Middel som virker mot mitt, morr, blåbukk og stripet borebille. I tillegg virker det mot hussopp og annen tretopp.

WoodTox er et fantastisk middel som slår ned aktive angrep av tre-nedbrytende insekter som mitt, morr, blåbukk og borebille. Woodtox stopper også at insektene kommer tilbake senere. Produktet fungerer også forebyggende mot angrep av sopp samt fargeskadesopper. (“Blåved”). Middelet er basert på vann, lukter lite, inneholder både middel mot insekter og middel mot sopp (IPBC og Permetrin, Propiconazole). Det er basert på mikroemulsjon teknologi. Oppbyggingen sørger for at nanometerstore dråper trenger overraskende dypt inn i treet og fører til en meget god virkning. Woodtox er meget godt egnet til å bekjempe treborende insekter og også forebygge råtesopp-angrep i tak, trebjelker, laftebygninger mm. – forutsatt at treet du må behandle er er er nakent og ikke behandlet.

For tiden er middelet Woodtox på tilbud hos Skadedyrproffen.no.

Denne behandlingen er effektiv for treborende insekter som stripete borebille, husbille og pinnemaur. I tillegg vil det forhindre råte og soppvekst.

Effektiviteten gjør WoodTox Universal Insecticide til et populært valg blant fagfolk. Et treimpregneringsprodukt kjent som WoodTox bekjemper aktive treødeleggende insekter som Stripete Borebille Husbukk og stokkmaur.

I tillegg til å hindre at insekter kommer tilbake, fungerer treimpregneringsproduktene som et insektmiddel.

Et godt tiltak for å beskytte tre mot sopp og råte er Woodtox universal insektmiddel.

En god grunn til å velge Woodtox er det

1. Woodtox dreper aktive insekter

Bruk av WoodTox treimpregneringsmiddel forhindrer aktive angrep fra treødeleggende insekter som husbiller, stripete borebille og skogmaur.

Woodtox Ved kontakt med midlet dør et insekt eller larve på grunn av dens spesielle sammensetning som trenger dypere inn i treverket.

Det er mye impregnering samt aktiv kamp som kan oppnås med nanometerstore dråper, som trenger dypt inn i treverket.
Som et resultat av Woodtox er insektene ikke i stand til å komme tilbake (reinfesting)

I tillegg til å utrydde eksisterende angrep, forhindrer midlet gjenangrep av insekter som allerede har etablert seg i din bygning. Woodtox-behandlet trevirke vil frastøte nye insekter av samme type.

Midlet fungerer derfor svært godt for bekjempelse, fordi det hindrer insektene i å sette seg igjen der i mange år fremover.

Fordelene med WoodTox finnes i både insekt- og råtesoppbeskyttelse, samt beskyttelse mot fargeskader.
Skadedyr: Stripete borebille, midd, mott, møll, tremerke, morr og morr

Norske trebygninger er ofte skadet av stripete borebiller, husbiller og stokkmaur, spesielt om sommeren. Stripete borebestander er mest vanlig langs kysten nord for Troms.

bottles min
I Norge er den stripete borebilleen kjent under mange navn, inkludert Tremark, Morr, Mott og Mit.

Vestnordmenn finner ofte Stripete kjedelige biller i kjellere og på loft. Hus i Sør-Norge er også ofte fylt med dem. Huseiere over 50 år er mest sannsynlig å ha billen til stede.

WoodTox er et treimpregneringsprodukt som forhindrer nye angrep og bekjemper eksisterende angrep.Den skal brukes på bygninger som er i fare.

Insekter bekjempes med woodtox. I tillegg bidrar det til å forhindre tilbakefall. Bruk av treimpregneringsmidler kan forebygge og behandle sopp som fargeskadesopp eller råtesopp. (Blåved)
Insekter: hussopp, råtesopp og fargeskadesopp

Det er en sopp som angriper trevirke som har vært utsatt for fukt over lengre tid. En tømmerråtesoppart avhenger av fuktighetsprosenten, temperaturen og lengden på fuktighetseksponeringen. Et bredt utvalg av sopparter kan skade trevirke gjennom råte. De fleste sopp ødelegger bygninger, men bare noen få gjør det.

I tillegg til å beskytte bygninger mot soppskader, er Woodtox utviklet av en norsk ekspert på sopp og råte. WoodTox er derfor en effektiv måte å forebygge sopp, råte og fargeskader. (Blafargesopp / Blaved)
Det er en profesjonell anbefaling for midlet

Fagfolk og skadedyrbekjempelsesindustrien elsker dette middelet. Byggherrer bruker dette produktet til å behandle mange bygninger. Bortsett fra at det faktisk fungerer (endelig), er det enkelt å bruke og det varer veldig lenge.

Woodtox universal insektmiddel anbefales. Ved å gjøre det vil du beskytte treverket ditt mot borebille og husbiller, samt gjentatte angrep fra insekter. Bortsett fra det, beskytter den også mot sopp som angriper tre. Det gir utmerket beskyttelse.