Hva du kan gjøre for å bli kvitt mus i vegger

Mus i veggene dine kan forårsake en rekke problemer, avhengig av hva som forårsaket dem. Hjemmet ditt kan bli skadet av mus som tygger på ledninger og tygger gjennom gips. Det er også sykdommer som hantavirus og salmonella som kan overføres av dem. I tillegg til å forurense mat og overflater, er mus i veggene en alvorlig plage på grunn av skuring og støy.

For å forhindre ytterligere skade eller sykdomsspredning, er det viktig å fjerne mus fra veggene dine med en gang. Hvis du ønsker å bli kvitt mus på egenhånd, kan du utføre noen gjør-det-selv-metoder eller kontakte et skadedyrfirma. I begge tilfeller er det viktig å løse problemet med en gang.

Hvordan ser mus ut?

Pelsen til mus er vanligvis grå eller brun. Et stort øre, en spiss nese og en lang hale er funksjonene deres. De finnes oftest i mark og skog, men de kan også leve i hus og andre bygninger. Mus kommer vanligvis inn i boliger gjennom sprekker i gulvet eller hull i veggene. I veggene, krypkjelleren, loftet og garasjen kan de bygge reir av isolasjon eller andre materialer.3.

Uansett om matkilden er inne eller ute, tiltrekkes mus av den. Disse matkildene kan omfatte:

Tilgang til søppel av mus
Plasser hvor mus får tilgang til skap og pantry
Å forlate kjæledyrmat for mus er et vanlig problem

Det er også risiko for at mus tygger på ledninger eller andre deler av huset og forårsaker problemer. Det er ingen grunn til å bekymre deg for mus. For å bli kvitt dem, er det flere alternativer.

Hva du skal gjøre når du finner mus i veggene dine

Å bli kvitt mus i vegger er ikke lett, og de kan være ganske irriterende. For å bli kvitt mus i veggene dine kan du gjøre et par ting for å musesikre hjemmet ditt.
Veggene dine bør forsegles for å forhindre at mus kommer inn

I hjem og andre strukturer er mus notorisk vanskelige å holde utenfor. Det er utrolig hvor små de kan passe gjennom. Den voksne musen kan presse seg gjennom et hull på størrelse med en krone, og når den først er inne i en bygning, kan den begynne å bygge et rede og formere seg raskt.

Musereir kan ofte finnes under sidekledning, rundt fundamenter og i hull i vegger. Du bør tette eventuelle sprekker eller hull rundt husets eksteriør for å hindre mus i å komme inn. Inspiser ventilene i krypkjelleren og på loftet hvis det kommer mus inn i veggene dine. For å tydelig se eventuelle skader på ventilene, bruk en lommelykt. Har mus tilgang til garasjen din? Kontroller at garasjeportene dine ikke har noen hull eller hull, og at de tetter tett mot bakken.

Til tross for sin popularitet, er sprayskum ikke en effektiv metode for gnagerekontroll. I motsetning til popcorn vil ikke sprayskum holde mus utenfor veggene dine. Pass på at hullene er tett fylt med stålull, eller fest nettinglapper over inngangspunkter med skruer. En / 4 maskinvareklut bør være nok til å hindre mus i å komme gjennom nettet.
Hold hjemmet ditt musfritt

Et bredt utvalg av matkilder tiltrekker mus. Dyrene er opportunistiske matere, noe som betyr at de spiser det de kan finne.

Utendørs spiser mus:

-Insects
-Frukt og grønnsaker
-Seeds
-Compost
-Trash
Dyreskrotter (ukw!).

Hvis mus kommer inn i hjemmet ditt, vil de sannsynligvis konsumere all mat som er ute, for eksempel:

-Cereals
-Pet food
-Bread
-Cheese
-Meats

Å holde innendørs- og utendørsrom rene bidrar til å holde mus unna, så pass på at du ikke legger igjen matrester.

Hold øye med mulige vannkilder i hjemmet ditt som kan tiltrekke seg mus. Når mus kommer inn i hjemmet ditt gjennom vegger, krypkjeller eller andre områder av huset, vil de kunne få tilgang til dine innvendige rom, så det er viktig å forhindre at musene kommer inn på disse stedene. Mulige vannkilder inkluderer:

Vanninventar i gården, som dammer
Det kan være en lekk hageslange (eller til og med en vanningsslange)
– Skadede eller lekkende rør
-Dyriske vannretter

upav unusual pets mice
Plasser feller

Det er viktig at du vet at du har å gjøre med mus og ikke rotter før du fortsetter. Som et resultat, hvis du bruker snapfeller og plasserer museknipper når det faktisk er rotter du har å gjøre med, snapsene vil ikke være effektive til å drepe rotter, men heller skremme dem og lære dem at feller er farlige. Følgelig vil de bli på vakt mot feller, noe som vil gjøre det vanskeligere å eliminere dem.

Det er viktig å bli kvitt et museproblem hvis det er alvorlig. vurdere å bruke limfeller. Selv om disse fellene ikke anses som like humane som andre feller, må andre feller tømmes og tilbakestilles hver gang de fanger noe. Plassert én gang kan limfeller være svært effektive til å fange flere mus før de byttes ut.

Få en second opinion fra et lokalt skadedyrfirma hvis du ikke er sikker på om rottene er mus.

Ring proffene

Du bør kontakte et skadedyrbekjempelsesfirma hvis musesituasjonen din er spesielt urovekkende eller hvis du tror at gift eller andre kjemikalier er nødvendig. Den lokale dyrebestanden er truet når agn er feil plassert. Å holde agn i låste, forankrede stasjoner vil hindre barn, kjæledyr og andre dyr fra å få tilgang til dem.